NordV-07, SUCH Ekhaga Caesar

 

Från början var det inte tänkt att Caesar skulle bli en utställningshund, han skulle bara ställas så att han blev godkänd för eventuell avel, då uppfödarna Birgitta och Gunnar Fahrman har kvar avelsrätten. Första utställningen, BIR valp, jaha som enda fralla var det ju inte så svårt så vi fick pröva vingarna på en något större utställning. Växjö Internationella lät ju bra och där ställdes fler valpar både tikar och hanar och visst vann han och blev BIR även där.
Vi stannade kvar för att se hur det skulle gå i BIS finalen. Det var över 80 raser representerade och Caesar tog hem titeln ¨Best in Show¨ valp 8 månader gammal. Här började jag nog ändra inställning och efter ytterligare några utställningar så var både Caesar och jag utställningsberoende.
Caesar har ju sin alldeles egna ¨handler¨ hans uppfödare Gunnar Fahrman och tillsammans har dom genom åren blivit ett gott team. Förutom att han kan titulera sig NordV-07 och SUCH så har han genom att vinna på ¨Stora Stockholm¨ två år i rad också kvalificerat sig till Crufts 2008 och 2009. Han blev också 2007 års mest vinstrikaste franska bulldoggshane.
Oavsett hur det går så är det alltid roligt att träffa en massa trevliga frallaentusiaster vid dom olika ringsides.

Mer information om Caesars utställningsresultat finner du här 

* Resultat

* Kritik
* Fotoalbum
 

 

Tillbaka