Besökare jag minns

Visst har det hänt mycket roligt och museet har besökts av både färgstarka och ovanliga besökare, tyvärr är det väl alltför sällan som man har kameran på plats men ibland så händer det att man lyckas fånga dom på bild.
Ett stort tack till dessa fantastiska människor som förgyllde dagen och delade med sig av sin entusiasm. Ni är hjärtligt välkomna igen.
¨Rapsody in Red¨ är en del av den världsomfattande föreningen ¨Red Hats Society¨ för kvinnor över 50 som tycker att nu är det  deras tur att leva livets glada dagar. Titta gärna in på deras hemsida. www.123minsida.se/rhapsodyinred

 Varning
När jag är en gammal kvinna ska jag gå klädd i purpur

Och en röd hatt som inte alls passa till

Och jag skall slösa min pension på konjak och sommarhandskar

På satinsandaler och så skall jag säga

”det finns inga pengar till smör”.

Jag skall slå mig ned på trottoaren när jag är trött

och jag skall glufsa i mig allt som bjuds på varuhusdemonstrationerna

och ringa i alarmklockor

och dra min käpp längs staketet

och ge tillbaka för min välanpassade ungdomstid.

 

Dikt av Jenny Joseph
 

   
Från hatt till skratt, jag har haft besök av ett gäng med medlemmar från tyska skrattklubbar och då skrattades det så dockorna skallrade i sina montrar.
MC bilar
Här är ett gäng som kom en vacker sommardag, några riktigt långväga från Tyskland, England, Finland och Danmark. Förutom en guidad visning på museet hade dom beställt kaffe och ostfralla på min bakgård och när dom fikade passade jag på att ta lite kort. Min favorit var den röda Messerschmitten som stod parkerad alldeles utanför entrén.

     

Tillbaka